Bine ați venit pe site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu politica noastră de confidențialitate, guvernează relația SC CODFLOR METALICE PRODUCT S.R.L. cu dumneavoastră în contextul acestui website.

Protecția Datelor Personale

SC CODFLOR METALICE PRODUCT S.R.L. respectă intimitatea utilizatorilor săi și se angajează să protejeze datele personale pe care le colectează și le procesează în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR). Toate informațiile personale furnizate de utilizatori vor fi folosite strict în scopurile menționate la momentul colectării și în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Colectarea și Utilizarea Datelor

Vă putem solicita să furnizați anumite informații personale pentru a vă oferi un serviciu sau pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la, numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon. Informațiile colectate vor fi utilizate pentru următoarele scopuri:

  • Procesarea comenziilor și gestionarea contului dvs. pe site-ul nostru.
  • Comunicarea cu dvs. în legătură cu produsele și serviciile noastre.
  • Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre.

Drepturile Dumneavoastră

În conformitate cu GDPR, aveți dreptul la acces, rectificare, ștergere și portabilitatea datelor dvs. personale, precum și dreptul de a vă opune și de a restricționa procesarea datelor dvs. Vă puteți exercita aceste drepturi contactându-ne la adresa de e-mail specificată pe site.

Securitatea Datelor

Luăm măsuri stricte de securitate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii. Folosim tehnologii de criptare și protocoale de securitate pentru a proteja informațiile în timpul transmisiei pe internet.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

SC CODFLOR METALICE PRODUCT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții la orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, unde este posibil, vă vom notifica prin e-mail.

Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România. În cazul unor dispute, părțile vor încerca să rezolve amiabil diferendele, iar dacă acestea nu pot fi rezolvate, litigiul va fi supus jurisdicției tribunalelor române.

Politica de Confidențialitate

Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate pentru a înțelege cum utilizăm și protejăm informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de termenii și condițiile de utilizare a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected].

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim o experiență plăcută pe site-ul nostru!